onsdag 19 maj 2010

Annonsdags

Jag diskuterade fram med en twitterkollega att det faktiskt är ganska kul att skriva annonsinspirerade texter och köpa/sälja ting som inte är klassiska "annonsvaror".
Det kan alltså bli lite sådana i framtiden.

Here goes:

Säljes; Fru/Flickvänsämne med stor kapacitet.

Det är med viss sorg vi nu känner att vi måste lämna ifrån oss vår stora stjärna, men vi tror att hon är ämnad för annat, så det är dags att hon hamnar hos någon som "vill åt samma håll" som hon.

Född; 1986
Höjd; 160 cm
Färg; Blond med fräknar
Utb; NV (Gymn) Kand.MKV (Högsk.)
Har pass och alla papper i ordning

Klara är en positiv liten individ med höga ambitioner, hon kan dock vara lite "stoig" och envis om hon vaknar på den sidan. Med lite tålamod och tydliga signaler brukar det dock inte vara några problem. Har tidigare varit relativt högt i resultatlistor i såväl handboll som pardans, något hon dock inte tränats i på en tid. Just nu är det främst snabba promenader och löprundor som gäller. Hon tycker mycket om Kaffe, apelsiner och rött vin (dock inte så att detta blivit olater).
Vi säljer för att vi tror att hon inte är singelmaterial längre, dock är vi noga med var hon hamnar, hemmet viktigare än priset. Vi lämnar över henne med viss utrustning som vi tror hon har mer glädje av i parsamhet (såsom matlagningskunskaper, fotbollsintresse, massagekunskaper mm.)

För att ni ska passa så bra ihop som möjligt är du som köper med fördel minst 24 år gammal, lång och reslig (minst 180 cm), vänlig, kvick, allmänbildad, framåt och har humor. Viktigt är att du har en mjuk hand, då hon är känslig för alltför "strama tyglar". Stort plus för den som är sportig och/eller sportintresserad.

Vi tror att i rätt händer blir hon ÄNNU bättre än hon är idag.

Säljare; Solokvist
Ort; Singelträsket
Pris; Diskuteras vid besiktningstillfället.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar